Meghívó az Adózás Európában – XV. Nemzetközi Adókonferenciára

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete szervezésében a társszakmai szervezetek – a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete és a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja – szakmai támogatásával 2021. augusztus 30-31-én ismételten megrendezésre kerül az Adózás Európában 2021 – XV. Nemzetközi Adókonferencia. A kamara tagjai számára kedvezményes jelentkekési lehetőség érhető el 2021. augusztus 20-ig.

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a társszakmai szervezetekkel – a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete, és a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja – együtt immár tizenötödik alkalommal szervezi meg az

Adózás Európában 2021
Új kihívások az adózásban

című konferenciát. A rendezvény célja, hogy megosszuk egymás közt tudásunkat, tapasztalatainkat a szakma aktuális kérdéseiről, felkészüljünk a (közel) jövőbeni változásokra.
A közelmúltban a nemzetközi adózásban történt cunamiszerű változások (BEPS, MLA, DAC1- DAC8, CCTB, Globális minimum adó) tovább folytatódnak, és a megismert szabályozási tervezetek új kihívás elé állítják az adótanácsadó szakmát. A pandémia következtében jelentősen átalakult az egyes országok belföldi szabályozása és hatással van a hatályos multilaterális és bilaterális megállapodások alkalmazására is. Új, izgalmas kihívást jelent a nemzetközi tőzsdeügyletek magyar ügyfelek közötti elterjedése, a kriptovaluták szerepének növekedése. Az előbbiekben csak nagyvonalúan vázolt folyamatok egy jelentős digitalizációs folyamat közepén érték el a magyar pénzügyi-számviteli szakmát, ami felerősítette az előttünk álló – egyébként is páratlan – szakmai kihívásokat. A pandémia következtében ”takarékra került” nemzetközi kapcsolataink felélesztésére, a környező országokban történt szabályozó változások megismerésére is lehetőséget kínálunk a rendezvényen.

A konferencia célja, hogy a sokoldalú új kihívások elméleti és gyakorlati kérdéseinek kezelésére segítséget, megoldásokat adjon, az adópolitika alakítói, a jogszabály előkészítők és jogalkalmazók számára, hogy felkészüljünk a legújabb változások értelmezésére és az ügyfelek részére történő transzformálására, hasznosítására.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 50% kedvezménnyel jelentkezhetnek a konferenciára 2021. augusztus 20-ig a www.AdozasEuropaban.hu honlapon. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntessék fel, hogy „MKVK”.

A rendezvény ideje: 20251. augusztus 30-31.

Programtervezet

Az esemény honlapja

  

Magyar Könyvvizsgálói Kamara

  

Betöltés...
X