Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

IX. Nemzetközi Adókonferencia - Minden, amit az ellenőrzésről tudnia kell! (2015.06.04-05)

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetek – Magyar Könyvvizsgálói Kamara, Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete – támogatásával 2015. június 4-5-én immár kilencedik alkalommal hívja Budapestre Európa adózási szakembereit azzal a céllal, hogy megosszák egymással tudásukat, tapasztalatukat a szakma legizgalmasabb kérdéseiről. Az idei konferencia témája:
Az adózás játékszabályai - adóigazgatás, ellenőrzés

A jogkövető adózói, adóhatósági tevékenységhez, az adócsalás elleni védekezéshez népgazdasági szintű érdek fűződik. Ezt felismerve sorra jelennek meg azok a nemzetközi és hazai szabályozások, amelyek a jogszerű adózói magatartás kikényszerítését, ellenőrzését, a költségvetési érdekek érvényesülésének elősegítését hivatottak szolgálni.

A konferencia plenáris ülésein a nemzetközi tapasztalatok áttekintése, az adóigazgatás és a büntetőjog viszonyának tisztázása mellett a hazai költségvetési kapcsolatok ellenőrzésével foglalkozó szervek és szakmai szervezetek vezetői mutatják be szakterületük tapasztalatait.

Az első napi pódiumbeszélgetésen a Budapestre érkező külföldi adótanácsadók ismertetik az egyes országok adóellenőrzése szabályozásának sajátosságait, lehetőséget adva a jogszabály-előkészítésben és jogalkalmazásban résztvevők számára a külföldi sikeres megoldások, EU tapasztalatok kölcsönös megismerésére, hasznosítására.

A második napi szekcióülésen az adóhatóság képviselői és az okleveles adószakértők fejtik ki egy-egy adónemben, ellenőrzési területen a jogi keretekről, az alkalmazott gyakorlatról kialakított álláspontjukat, tapasztalataikat.

A rendezvény mindkét napjára az adott kérdéskör nemzetközi szintű megvilágítására is képes előadókat kértünk fel.
Ha az Ön partnerei, ügyfelei között van olyan, aki ellenőrzéssel, önellenőrzéssel közvetlenül vagy közvetve érintett, vagy hazai és nemzetközi adózási tudását, tapasztalatait, kapcsolatait szeretné bővíteni, akkor az Ön számára szervezzük ezt a rendezvényt Európa egyik legszebb városában!
5 érv, amiért nem érdemes kihagynia ezt a szakmai rendezvényt:

  1. A szakértők két napon keresztül több oldalról világítják át az adóigazgatás, adóellenőrzés legfontosabb területeit és osztják meg adótanácsadói és adóellenőri tapasztalataikat.
  2. Hasznos adótervezési ötletekkel gazdagodhat, az ellenőrzés, önellenőrzés, tanácsadói ellenőrzés területein. Betekintést kaphat a hazai és környező országok adóhatósági ellenőrzéseinek gyakorlatába.
  3. Tájékozódhat az Európai Unió jelenlévő országaiban az elmúlt két év adóváltozásairól.
  4. Ne hagyja otthon a névjegykártyáját! A neves hazai és külföldi szakemberekkel építheti szakmai kapcsolatrendszerét, szinte minden európai országban szerezhet hídfőállást.
  5. Nem kell idegen nyelven böngészni az adott ország jogszabályait, mert külföldi adószakértők autentikusan ismertetik az országaik sajátosságait – magyar nyelven kap választ a kérdésekre.

A korábbi években már a jelentkezési határidő előtt elfogytak a szabad helyek, melyek idén is korlátozottak, ezért javasolom, hogy mielőbb biztosítsa be helyét a IX. Nemzetközi Adókonferencián! Készüljön fel a várható változásokra, tervezzen előre, és járjon egy lépéssel a versenytársai előtt!

50% kedvezmény a Kamara tagjainak!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 50 % kedvezménnyel jelentkezhetnek a konferenciára 2015. május 12-ig az www.adozaseuropaban.hu honlapon. Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy „MKVK”.
 

Betöltés...
X