Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

XIII. Pécsi Pénzügyi Napok - 2019.04.25-26.

Idén április 25-26 között kerül megrendezésre a XIII. Pécsi Pénzügyi Napok. A kétnapos rendezvény a magyar monetáris és fiskális rendszer aktuális elméleti és gyakorlati kérdéseit vizsgálja a változó gazdasági feltételrendszerhez való alkalmazkodóképesség – és készség aspektusából. A rendezvény a kamara tagjai számára 2 speciális költségvetési minősítésű és 2 speciális pénzügyi intézményi minősítésű kreditponttal számít be az éves szakmai továbbképzésbe.
 

A plenáris ülésen a gazdaságpolitikai környezet várható alakulását prominens előadók vázolják fel. Az elméleti kérdésekkel foglalkozó két szekció a legújabb hazai pénzügyi kutatási eredmények bemutatására vállalkozik a meghívott egyetemek, kutatóhelyek és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete fiatal képviselőinek, kutatóinak részvételével. A sokarcú ingatlan kérdéskörét bemutató szekció a jog, a számvitel, az adózás, a finanszírozás, a biztosítás és persze az adótervezés oldaláról veszi górcső alá a témakört. A harmadik napon egy kihelyezett szekcióban az ingatlan beruházások gyakorlati tapasztalatait tárgyaljuk kerekasztal beszélgetés formájában egy megvalósult projekthez kapcsolódóan. Külön – kreditpontot biztosító – szekció foglalkozik a 2019. évi adóváltozások (art, szja) megismertetésével.

Szeretnénk, ha a rendezvény a gyakorlati szakemberek igényeinek kiszolgálása mellett a magyar pénzügyi kutatások megismerésének, összehangolásának színterévé válna.

A szakmai munkát követően a csütörtök estét (hagyományosan) egy zenés-táncos „adófelejtő bállal” zárjuk a Tettyén. A konferenciát követő kísérő program keretében lehetőség nyílik fakultatív kikapcsolódásra a négy csillagos bikali Puchner Kastélyszállóban (2019. április 26-28.).

Helyszín:               Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Aula (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)
Időpont:                2019. április 25-26.

A XIII. Pécsi Pénzügyi Napok kiemelt célja, hogy a pénzügyi-számviteli szakembereknek, vállalkozások vezetőinek „házhoz hozza” a szaktudást, információt, kapcsolatrendszert, kommunikációs- és érdekérvényesítési lehetőséget.

A szakmai programon való részvétel, a fogadócsomag, az előadások közötti frissítő és kávé az MKVK Baranya, Somogy és Tolna megyei Szervezetének tagjai számára díjmentes.

Részvétel esetén az alábbi kreditpontokat írjuk jóvá (MKVK), vagy állítunk ki róla igazolást:

  • az MKVK tagjai számára 2 speciális költségvetési minősítésű és 2 speciális pénzügyi intézményi minősítésű kreditpont.
  • Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők továbbképzésébe 5 kreditpont értékben számít be a III. Szekción (Az adózás rendje és a személyi jövedelemadó 2019. évi változásai, a vagyonadók alkalmazásának elméleti és gyakorlati kérdései) való részvétel (2019. április 26-án 9-től 13 óráig)
  • Mérlegképes könyvelők továbbképzésébe 4 kreditpont értékben számít be a III. Szekción (Az adózás rendje és a személyi jövedelemadó 2019. évi változásai, a vagyonadók alkalmazásának elméleti és gyakorlati kérdései) való részvétel (2019. április 26-án 9-től 13 óráig)

A részletes programért és jelentkezéshez kattintson ide.

Jelentkezésnél legyen szíves a megjegyzés rovatba feltüntetni a következőket: MKVK.

A rendező szervek nevében tisztelettel meghívom Önt és partnerét a XIII. Pécsi Pénzügyi Napokra és a rendezvényt kísérő programokra.

Üdvözlettel:

Dr. Biró Zoltán Dr. Herich György
elnök elnök
MKVK Baranya Megyei Szervezete Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete


 

 

 

Meghívó letöltése

Program letöltése

Betöltés...
X