Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Nemzetközi Számvitel Konferencia - 2015. szeptember 24-25.

2015. szeptember 24-25-én hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Számvitel Intézeti Tanszék szervezésében az első Nemzetközi Számviteli és Pénzügyi Konferencia – „Beyond Financial Reporting – A számviteli beszámoláson túl” címmel.

Az elmúlt években a pénzügyi-számviteli beszámolás folyamatos átalakulása, fejlődése tapasztalható, amely nemzeti és nemzetközi környezetben egyaránt egy szélesebben értelmezett és alkalmazott vállalati és integrált beszámolás irányába mutat. Ennek következtében kiemelten fontos, hogy megértsük ezen változások alapjait és meghatározó tényezőit.

A Beyond Financial Reporting – A számviteli beszámoláson túl nemzetközi konferencia középpontjában - az állandóan változó körülmények tükrében - a számviteli és pénzügyi szakma szerepének és a jövőbeni várható változásoknak a vizsgálata áll. Ezen túlmenően célunk az is, hogy bepillantást biztosíthassunk az átfogóbb szemléletű vállalati és integrált beszámolás kezdeményezéseibe és ezzel támogassuk a vállalkozások számára lényeges és értékteremtő tényezők megértését és a hosszú-távú gondolkodás beépülését a vállalti döntéshozatalba.

Program: http://beyondfr.bgf.hu/BeyondFR/Tervezett-program

Jelentkezés: http://beyondfr.bgf.hu/BeyondFR/Jelentkezes

Betöltés...
X