Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A Pénz- és Tőkepiaci Tagozat és a Szakértői Bizottság tájékoztatása a hitelintézetek, befektetési szolgáltatók és biztosítók könyvvizsgálói számára – Különjelentés standard tervezet

A könyvvizsgálók általi különjelentésre vonatkozó Ajánlást hamarosan egy magyar nemzeti standard váltja fel. Az új nemzeti standard a könyvvizsgálók által nyújtott Egyéb szolgáltatásokra vonatkozó standardokon belül, a Kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó magyar nemzeti standardok közé kerül majd besorolásra.

A standard tervezetét a Pénz- és Tőkepiaci Tagozat Elnöksége és a Szakértői Bizottság jóváhagyta, a Kamara Elnöksége és a Közfelügyelet jóváhagyása október-novemberben várható. A standard a tervezet szerint a 2017-es üzleti évről készülő különjelentés tekintetében lesz először hatályos. A standard tervezetét ezúton közreadjuk, hogy ezzel is segítsük az 2017. év könyvvizsgálatának tervezését.

A standard tervezet letöltése

Kérjük, észrevételeiket, javaslataikat juttassák el a következő címek valamelyikére: e-mail: ptt@mkvk.hu, fax: 1/473-4510, postacím: MKVK PTT 1063 Szinyei Merse u. 8.

Agócs Gábor Barsi Éva
Pénz- és Tőkepiaci Tagozat elnöke Szakmai Alelnök

 

 

Betöltés...
X