Kedvezményes MKB vállalkozói számlacsomag

Amennyiben Ön új ügyfélként 2022. szeptember 1. és november 30. között MKB Lépték GO számlacsomagot nyit, úgy 12 hónapig utólag jóváírjuk Önnek a havi számlavezetési díjat1.

A Lépték Számlacsomagjainkat  mikro- és kisvállalati ügyfeleinknek nyújtjuk. 
Azon vállalkozások számára ideális megoldás, akik előre kalkulálható költségek mellett kívánják igénybe venni kedvezményes szolgáltatásainkat, és átutalásaikat elektronikus csatornán keresztül végzik.

A Lépték Számlacsomagok előnyei2:

  • Új ügyfeleinknek, 2022. november 30-ig történő számlanyitás esetén 12 hónapig 0 Ft számlavezetési díjjal. 
  • Számlaforgalomhoz igazodó, kiszámítható havi költségek.
  • Új ügyfelek részére partnerünkkel közösen weboldal készítési lehetőséget biztosítunk, 1 évig díjmentes üzemeltetéssel3

További részletekért látogasson el a számlacsomag oldalára, vagy hívja kollégáinkat TeleBankon a 06 80 350 350-es, ingyenesen hívható telefonszámon.


1Az akció időtartama alatt (2022.09.01. – 2022.11.30) azon új ügyfelek , akik a Lépték GO szolgáltatáscsomagot igénylik, a csomagot akciósan vehetik igénybe, azaz a számlanyitástól számítva 12 hónapig a Lépték GO szolgáltatáscsomag beterhelt csomagdíja utólag havonta kerül jóváírásra az ügyfél számláján. Az adott hónapban beterhelt havidíj legkésőbb a következő hónap 10-éig kerül jóváírásra a számlán. Új ügyfél az, aki a számlanyitási kérelem benyújtásának hónapját megelőző 6 (hat) naptári hónapban az MBH tagbankjainál (Korábbi Budapest Bank Zrt., illetve jelenlegi Takarékbank Zrt. és MKB Bank Nyrt.) nem rendelkezett bankszámlával. 

2A számlacsomagokban foglalt kedvezmények érvényességi ideje 24 hónap. A számlavezetési csomag lejárata az igénylésétől számított 24. (huszonnegyedik) hónap díjelszámolási időszakának vége. A 25. hónaptól érvényes kondíciókról a mindenkor hatályos V2/A Kisvállalati számlavezetési hirdetményből tájékozódhat. A számlacsomag igénybevételének feltétele, hogy a számlacsomag beállításának napján a Számlatulajdonos regisztrálja a kisvállalkozói számláját az MKB Mobil App alkalmazásban, és a regisztrációt követően legalább egy alkalommal belépjen abba, és a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. (Cégjegyzékszám: 01-10-041505; Adószám: 10446173441; Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193.) által nyújtott Budapest Pénzügyi Asszisztens szolgáltatást az MKB NetBANKár vagy NetBANKár Business felülettel összekösse. 

3A weboldalkészítés lehetőségét partnerünk, az Oleander Informatikai Kft. (székhely: 3534, Miskolc, Gőz u. 7.; cégjegyzékszám: 05-09-020932; adószám: 23082445-2-05) biztosítja. A weboldal készítése és ingyenes üzemeltetése az ügyfél és az Oleander Informatikai Kft-vel kötött szerződés dátumától számított 1 év. A 13. hónaptól érvényes webhosting, honlapbérlési díjakat Oleander Informatikai Kft. weboldalán a www.honlap.hu\csomagok oldal tartalmazza. A szolgáltatás két csomagra terjed ki, melyek közül az egyik választható: Start és Optimum csomagok, melyeknek tartalmát a www.honlap.hu\csomagok tartalmazzák. 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A szolgáltatáscsomaghoz tartozó részletes feltételeket, díjtételeket a szolgáltatáscsomagokat tartalmazó „V2/A Kisvállalati számlavezetés” hirdetmény tartalmazza.
 

Betöltés...
X