Kedvezményes Canon irodai termékek könyvvizsgálók számára

Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel együttműködő partnereink kedvezményes beszerzési lehetőséget biztosítanak a Canon professzionális termékei után érdeklődő tagjaink számára. A Könyvvizsgálói konferenciát követő promóciós termékvásárlás keretein belül az alábbi dokumentumszkenner érhető el igen kedvező áron.

A Canon Hungária és a Magnetic Kft. - Canon partnerként, hazai garanciális képviseletként - a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai részére promóciót biztosít. A Könyvvizsgálói konferencián beérkezett érdeklődések alapján az alábbi dokumentumszkennerekre terjed ki partnerünkkel a megállapodás:

Vezető dokumentumszkenner modell – Canon imageFORMULA DR-C240

Kiemelkedően megbízható és gyors dokumentum digitalizálást nyújt a Canon hordozható és kisirodai professzionális dokumentum beolvasója.

A dokumentumszkennerre 30 000 Ft+ÁFA értékű kupon érhető el, egy termék megvásárlására, az ipfcorner.hu webshopon keresztüli vásárlással.

  

Részletes termékleírás


Rendelési folyamat

  1. A dokumentumszkenner csak a webáruházon keresztül rendelhető meg.
  2. Az ipfcorner.hu oldalon bejelentkezett felhasználóként beváltható a 30 000 Ft+áfa értékű kupon:
    Kérjük regisztráljon be a webáruházba és a kosárba tett termék oldalon adja meg az MKVK2021 kupon kódot a „Kupon beváltása” legördülő menüpontban. Ekkor a termék áránál megjelenik a kedvezményes ár.
  3. Szállítás: díjmentes a vevő által megadott magyarországi címre. Az ajánlatban szereplő termékek hazai készlettel állnak rendelkezésre, így a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülhetnek.
  4. Garancia: egy éves gyártó jótállás
  5. Felhasználói oktatás/telepítés: távsegítséggel (Teamviewer-30p)
    Amennyiben helyszíni felhasználói oktatásra és telepítésre lenne szükség, az egyénileg, személyre szabott ajánlat alapján vállalja a Magnetic Kft.

Az akció a készlet erejéig vagy 2021. december 31-éig érvényes.
 
Amennyiben további kérdés merülne fel, kérjük, írjon az office@magnetic.hu email címre.

   

Betöltés...
X