All You Can Move SportPass - Kedvezményes sportbérlet a Kamara Tagjai számára

A kamarai tagok számára egyedülálló módon elérhetővé vált Magyarország legkedveltebb Sport és Rekreációs kártyája, az All You Can Move SportPass.
Az AYCM SportPass egy országos sportbérlet, amivel már szinte bárhol sportolhatnak egy normál uszoda / fitnesz / jógabérlet árának töredékéért. AKÁR MINDEN NAP, más-más (országszerte 800+, Budapesten 400+) helyszínen.
A fitnesztermek mellett úszás, gyógyfürdők, jóga, tánc, tenisz és még rengeteg egyéb mozgásforma elérhető.
A járvány miatti lezárások idején közel 100 ONLINE edzésforma áll rendelkezésre! Az online edzések lehetősége, alternatívaként a korlátozások feloldása után is megmarad. Részletes leírás a Felhasználási Szabályzatban és az Általános Szerződési Feltételekben.

Kedves Könyvvizsgáló Kollégák!

Sokan kérték, ezért folyamatban van a szerződéskötés az All You Can Move-ot kibocsátó céggel.

Az AYCM SportPass egy olyan sportbérlet,
amellyel 800 helyen lehet sportolni Magyarországon,
150 mozgásformát váltogatva, az ország 120 településén!

AYCM SPORTPASS-T A KAMARA TAGJAI ÉS MUNKAVÁLLALÓI KIZÁRÓLAG AKKOR IGÉNYELHETNEK, HA A KAMARA MEGÚJÍTJA SZERZŐDÉSÉT AZ AYCM-MEL.

A Kamara csatlakozáshoz minimum 15 tagi és dolgozói igény szükséges!

Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, kérjük, hogy az AYCM Főkártyás szerződését kitöltve juttassa el jelentkezését a Kamarába
Horváth Noéminek a hnoemi@mkvk.hu email címre!

Mondjon igent a rendszeres és változatos mozgásra és csatlakozzon!

  

   

MI AZ ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS?
Egy országos sportbérlet, amivel már szinte bárhol sportolhatnak egy normál uszoda/fitnesz/jógabérlet árának töredékéért. AKÁR MINDEN NAP, más-más helyszínen.

  

HOL HASZNÁLHATÓ?
Magyarország szinte összes sportlétesítményében - Országszerte közel 900, Budapesten 400 helyszínen. (úszás, aquaparkok, jóga, tánc, tenisz, fitnesz, golf, lovaglás, stb.)
Az AYCM weboldalának Elfogadóhely keresőjében naprakészen megtalálható minden információ az elfogadóhelyekről (és az ott igénybe vehető szolgáltatásokról), ahova Klubtagok járhatnak.

A fitnesztermek mellett úszás, gyógyfürdők, jóga, tánc, gerinctorna, gyógytorna, tenisz, jégkorcsolya, gokart, falmászás, wakeboard és még rengeteg egyéb mozgásforma és ONLINE edzések is elérhetők.

  

KI IGÉNYELHETI?
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Tagjai.

___  

ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS - CSATLAKOZÁS KÜLÖNLEGES FELTÉTELEI KAMARAI TAGKÉNT - letöltés csak ügyfélkapus belépést követően lehetséges

A Klubkártya vásárlása magánszemélyeknek továbbra sem lehetséges, a kártya forgalmazója ennek elérését kizárólag a kamara tagjainak és plusz egy társkártyás (lásd az ÁSZF releváns pontját) számára teszi lehetővé. A klubkártya szolgáltatás kizárólag az év végéig tartó (2021. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el! A programot bármelyik hónapban el lehet kezdeni.

  

MENNYIBE KERÜL 2022-től?

+ 3.000,-Ft/fő/év adminisztrációs díj

FIZETÉSI MÓDOK

  • ONLINE az AYCM Ügyfélkapun keresztül: Bankkártyával vagy OTP Cafeteria kártyával – Ajándék zsebből
  • Személyesen a Belvárosi AYCM ügyfélszolgálati irodában*: készpénzzel, bankkártyával vagy OTP Cafeteria kártyával – Ajándék zsebből, vagy ezek kombinációival

bankkártya | készpénz | OTP-, K&H-, MKB SZÉP kártya (személyes ügyintézés esetén) | OTP SZÉP kártya (online)
Edenred kártya (online) | Edenred Ajándékutalvány (személyesen)

   

HOGYAN IGÉNYELHETI A SPORTPASST?
AYCM SportPass-t az AYCM belvárosi irodájában* személyesen vagy e-mailben igényelhetnek, a választott csomag szerinti első két havi szolgáltatási díj és az adminisztrációs díj befizetésével.
Aktív státuszú tagjainknak az irodai ügyintézéskor szükséges bemutatni a kamarai tagsági igazolványt!!! (Kérjük szüneteltető státuszú tagjainkat, hogy szerződéskötéskor jelezzék az AYCM Ügyfélszolgálatánál, hogy szüneteltető státuszú kamarai tagok, és a Kamara weboldalán elegendő ezt ellenőrizni.)

Az elfogadóhelyek igénybevételére az AYCM ePASS szolgál, mely ingyenesen letölthető AYCM applikációján keresztül.
A sportlétesítményben csak leolvassák a vonalkódot: az AYCM Applikációban a CHECK-IN-re nyomva a rendszer generál egy QR-kódot, amelyet az AYCM Elfogadóhely leolvas. Ilyen egyszerű!

                          

  

Kattintson a képre a további részletekért!       AYCM ePass tájékoztató

  

HOGYAN TUD SZERZŐDÉST KÖTNI?
A szerződéskötés menetét a kamarai tagként történő csatlakozás különleges feltételeit tartalmazó fentebbi dokumentum tartalmazza. 

Kérjük, hogy az AYCM Főkártyás szerződését kitöltve juttassa el jelentkezését a Kamarába.

   

  

ALL YOU CAN MOVE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODA ELÉRHETŐSÉGEI
1053 Budapest, Károlyi u. 12. Ybl-palota földszint, utcafront   
Tel.: + 36 1 445 15 63*
Email: info@aycm.hu

NYITVA TARTÁS:
Hétfő:         10:00 – 18:00
Kedd:            8:00 – 18:00
Szerda:       10:00 – 18:00
Csütörtök: 10:00 – 18:00
Péntek-Vasárnap: zárva

Kérdés vagy kérés esetén forduljon bizalommal az All You Can Move Ügyfélszolgálatához a fenti elérhetőségek bármelyikén!

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy az telefonos elérés, a járványhelyzet alatt szünetelhet, e-mailben állunk rendelkezésre.    

  

Betöltés...
X