All You Can Move SportPass - kedvezményes sportbérlet a kamara tagjai számára

A kamarai tagok számára egyedülálló módon elérhetővé vált Magyarország legkedveltebb Sport és Rekreációs kártyája, az All You Can Move SportPass.
Az AYCM SportPass egy országos sportbérlet, amivel már szinte bárhol sportolhatnak egy normál uszoda / fitnesz / jógabérlet árának töredékéért. AKÁR MINDEN NAP, más-más (országszerte közel 900, Budapesten 400) helyszínen.
A fitnesztermek mellett úszás, gyógyfürdők, jóga, tánc, tenisz és még rengeteg egyéb mozgásforma elérhető.

MI AZ ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS?
Egy országos sportbérlet, amivel már szinte bárhol sportolhatnak egy normál uszoda/fitnesz/jógabérlet árának töredékéért. AKÁR MINDEN NAP, más-más helyszínen.

  

HOL HASZNÁLHATÓ?
Magyarország szinte összes sportlétesítményében - Országszerte közel 900, Budapesten 400 helyszínen. (úszás, aquaparkok, jóga, tánc, tenisz, fitnesz, golf, lovaglás, stb.)
Az AYCM weboldalának Elfogadóhely keresőjében naprakészen megtalálható minden információ az elfogadóhelyekről (és az ott igénybe vehető szolgáltatásokról), ahova Klubtagok járhatnak.

A fitnesztermek mellett úszás, gyógyfürdők, jóga, tánc, gerinctorna, gyógytorna, tenisz, jégkorcsolya, gokart, falmászás, wakeboard és még rengeteg egyéb mozgásforma elérhető.

  

KI IGÉNYELHETI?
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai.

---

ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS - CSATLAKOZÁS KÜLÖNLEGES FELTÉTELEI KAMARAI TAGKÉNT - letöltés csak ügyfélkapus belépést követően lehetséges

A Klubkártya vásárlása magánszemélyeknek továbbra sem lehetséges, a kártya forgalmazója ennek elérését kizárólag a kamara tagjainak és plusz egy társkártyás (lásd az ÁSZF releváns pontját) számára teszi lehetővé. A klubkártya szolgáltatás kizárólag az év végéig tartó (2020. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el!

  
MENNYIBE KERÜL A KÁRTYA?

+ 3.000,-Ft/fő/év adminisztrációs díj

FIZETÉSI MÓDOK

  • ONLINE az AYCM Ügyfélkapun keresztül: Bankkártyával vagy OTP Cafeteria kártyával – Ajándék zsebből
  • Személyesen a Belvárosi AYCM ügyfélszolgálati irodában: készpénzzel, bankkártyával vagy OTP Cafeteria kártyával – Ajándék zseből, vagy ezek kombinációival

HOGYAN IGÉNYELHET KÁRTYÁT?
AYCM SportPass-t az AYCM belvárosi irodájában személyesen, vagy meghatalmazott útján igényelhetnek, a választott csomag szerinti első két havi szolgáltatási díj és az adminisztrációs díj befizetésével.
Aktív státuszú tagjainknak az irodai ügyintézéskor szükséges bemutatni a kamarai tagsági igazolványt!!! (Kérjük szüneteltető státuszú tagjainkat, hogy szerződéskötéskor jelezzék az AYCM Ügyfélszolgálatánál, hogy szüneteltető státuszú kamarai tagok, és a Kamara weboldalán elegendő ezt ellenőrizni.)

Az elfogadóhelyek igénybevételére az AYCM ePASS szolgál, mely ingyenesen letölthető AYCM applikációján keresztül. (Az AYCM SportPass plasztik kártya 2019. december 31-én kivezetésre kerül, így ezt követően, azaz 2020.január 1-jétől az AYCM Elfogadóhelyekre történő belépés kizárólag ePASS használatával lehetséges.)
A sportlétesítményben csak leolvassák a vonalkódot: az AYCM Applikációban a CHECK-IN-re nyomva a rendszer generál egy QR-kódot, amelyet az AYCM Elfogadóhely leolvas.

                          

  

Kattintson a képre a további részletekért!      

  

HOGYAN TUD SZERZŐDÉST KÖTNI?
A szerződéskötés menetét a kamarai tagként történő csatlakozás különleges feltételeit tartalmazó fentebbi dokumentum tartalmazza. 

Szerződéskötéshez vigyék magukkal a

________________________________________

ALL YOU CAN MOVE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODA ELÉRHETŐSÉGEI
1053 Budapest, Károlyi u. 11.III.em/1. 9-es kapucsengő
Tel.: + 36 1 445 15 63
Fax: +36 1 266 0381
Email: info@aycm.hu

NYITVA TARTÁS:
Hétfő: 10:00 – 18:00
Kedd: 08:00 – 18:00
Szerda: 10:00 – 18:00
Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek-Vasárnap: zárva

Kérdés vagy kérés esetén forduljon bizalommal az All You Can Move Ügyfélszolgálatához a fenti elérhetőségek bármelyikén!

Betöltés...
X