Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Pályázati felhívás - Vizsgaelnök okleveles könyvvizsgálói képzésben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara (MKVK) pályázatot hirdet okleveles könyvvizsgálói képzésben vizsgaelnöki feladatok ellátására.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény 142. § (2) bekezdése értelmében az okleveles könyvvizsgálói képzésben a vizsgabizottság elnöke olyan szakember lehet, aki a vizsga tárgyában megfelelő elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.

A vizsgabizottság elnökévé csak kamarai tag könyvvizsgáló nevezhető ki.

Pályázni csak magánszemélyként, a kamaránál beszerezhető, illetve a honlapról letölthető pályázati adatlapon lehet.

A pályázati adatlaphoz csatolni kell maximum 1 oldal terjedelmű szakmai önéletrajzot.

A vizsgabizottság elnökének kinevezése 5 évre szól.

A pályázatok benyújtási határideje: 2021. február 26.

A pályázatokat az Okleveles Könyvvizsgálókat Képesítő Testület – az oktatási bizottság egyetértésével – 30 napon belül bírálja el. Az elfogadott pályázóknak az okleveles könyvvizsgálói képzés vizsgaelnöki névjegyzékébe történő felvételéhez a kamara elnökségének jóváhagyása szükséges, amely a közfelügyeleti hatóság egyetértésével válik hatályossá. A kinevezett vizsgabizottsági elnökök száma nem haladhatja meg a 40 főt.

A pályázat elbírálásának eredményét a főtitkári hivatal közli a pályázókkal és egyidejűleg a vizsgaelnöki névjegyzéket a kamara honlapján és a kamara lapjában közzéteszi. A vizsgaelnökök nyilvántartását a főtitkári hivatal vezeti.

A pályázatokat a következő címre kérjük benyújtani:
Magyar Könyvvizsgálói Kamara Főtitkári Hivatala 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 8.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető: az oktatási bizottság munkatársától, Máté Annától, telefonszám: +36 1 473-45-00, +36 1 473-45-41, +36 30 760-8931

  
Budapest, 2021. február 5.

  

Okleveles Könyvvizsgálókat Képesítő Testület

  

Betöltés...
X