Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Az Oktatási Bizottság pályázati felhívása

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Bizottsága pályázatot hirdet a 2010. évi szakmai továbbképzés oktatási anyagának a kidolgozására, valamint az oktatók felkészítésére.
Ezúton szeretnénk felhívni tisztelt könyvvizsgáló kollégáink figyelmét, hogy az Alkotmánybíróság döntése értelmében a 2010. évi szakmai továbbképzés oktatási anyaga módosult. A SZAK-ma 2010. áprilisi számában megjelent OB pályázat második témakörét (Kötelmi jog az új Polgári Törvénykönyvben, és annak számviteli vonatkozásai) töröltük. Az új témakör: „Az uniós támogatások ellenőrzése”
A módosítások miatt a pályázat beadási határidejét is módosítottuk: az új beadási határidő: 2010. május 31. Várjuk tehát mindkét témakörben pályázataikat a felhívásban megadott címekre.

 

Oktatási témaOktatási blokk
A devizás könyvvezetésre való áttéréssel kapcsolatos számviteli teendők1 x 45 perc
Az uniós támogatások ellenőrzése2 x 45 perc

 

Pályázati feltételek: Pályázatot nyújthatnak be egyéni könyvvizsgálók, társaságok és intézmények is.

A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó adatain kívül a témavázlatot, a kidolgozásban résztvevő szakemberek (szerzők) felsorolását, valamint a vállalási díjra vonatkozó ajánlatot. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást az MKVK Oktatási Bizottságának munkatársai adnak. A pályázatokat az MKVK Oktatási Bizottságához kell benyújtani személyesen vagy postai úton. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara fenntartja a jogot a pályázat eredménytelennek nyilvánítására.

A pályázat beadásának határideje2010. május 31.
A pályázatok elbírálása2010. június 15-ig
A szerződések megkötése2010. június 20.
Az oktatási anyagok elkészítésének határideje2010. július 15.


 

Levelezési cím: Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Bizottsága, 1373 Budapest, 5. Postafiók 587. A borítékon kérjük feltüntetni: „Szakmai továbbképzés oktatási anyaga”.


MKVK Oktatási Bizottsága
 

Betöltés...
X