Jogi adatbázis és céginformációs szolgáltatás

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt kamarai tagságot, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2022. július 1-től ingyenes kamarai többletszolgáltatásként a könyvvizsgálói tevékenységet nem szüneteltető tagsági jogállású tagok (aktív tagok) számára a Wolters Kluwer Hungary Kft. jogi adatbázis szolgáltatását, valamint az Opten Kft. cégtár szolgáltatását biztosítja. Az előfizetési időszak a meghosszabbítást követően 2024.06.30-ig tart.

Előzőekkel párhuzamosan a creditonline rendszerén keresztül korábban biztosított cégtár szolgáltatás, illetve az OptiJUS jogi adatbázis-szolgáltatás elérhetősége megszűnik.

Az új szolgáltatások a  https://uj.jogtar.hu/login oldalról bejelentkezést követően érhetőek el, az OptiJUS-hoz korábban használt felhasználónév és jelszó megadásával. 

Amennyiben elfelejtett jelszóval, vagy új felhasználó adatokkal kapcsolatban segítségre lenne szükségük, forduljanak hozzánk bizalommal a gaal.nikoletta@mkvk.hu e-mail címen.

Hogyan érhető el a Könyvvizsgáló modul?

Keresse fel a https://uj.jogtar.hu/login oldalt, kattintson a "Belépés" gombra és gépelje be a felhasználó nevét és a jelszavát. A belépéshez az OptiJUS-hoz kapott felhasználónevét/jelszavát kell majd megadnia. Amennyiben Ön aktív kamarai tag, de korábban nem használta az OptiJUS szolgáltatást / elfelejtette jelszavát, az "Elfelejtett jelszó" gombra kattintva igényeljen újat az Ön kamarai felhasználónevével (amelynek formátuma minden esetben mkvkTAGSZÁM). A Könyvvizsgáló modul kizárólag mkvk-s felhasználónévvel érhető el.

A belépést követően a Könyvvizsgálói modul nyitó oldala jelenik meg Önnek, ahonnan közvetlenül is el tudja érni a jogi tartalmakat és a funkciókat.  

Az MKVK szakmai tartalom alatt elérhetőek az időgépesített Könyvvizsgálói standardok és a Kamarai szabályzatok. 

Hogyan érhető el a Cégtár szolgáltatás?

A Könyvvizsgáló modul nyitó oldalán az Irány az Opten Cégtár gombra kattintva tud a Cégtárba belépni. 

A használathoz tehát már nem kell újra felhasználónevet és jelszót megadni, a rendszer automatikusan azonosítja Önt. 
 

Kik tudják a Cégtár szolgáltatást igénybe venni?

A szolgáltatás mindazon aktív kamarai tagsággal rendelkező felhasználók számára elérhető, akik a Könyvvizsgáló modul szolgáltatáshoz felhasználónévvel és jelszóval rendelkeznek.

 
Mi érhető el a Cégtár csomagban?

Lekérdezési lehetőség: 360 db cég lekérdezése bármely alábbi adattartalommal/év/user. 

  • cégkivonat /cégmásolat, 12 fő pénzügyi adat 5 évre visszamenőleg, 4 pénzügyi mutató, létszám, eltiltott személyek  
  • végső tulajdonos 
  • cégriport 
  • kapcsolati háló 
  • címháló  
  • pénzügyi beszámolók 
  • iratjegyzék 
  • kapcsoltatási adatlap 
  • cégellenőrzés (pozitív és negatív adatok) 

Elérhető funkciók: gyorskereső, IM megrendelés (eseti, egyedi szerződés alapján), cégriport – cégkivonat és cégmásolat, csoportos adószám mutatás, cégvezetéstől eltiltott személyek, kapcsolt cégek, iratjegyzék, pénzügyi mutatók, kapcsolati háló - személyre szabható funkció, pénzügyi beszámoló excel letöltési lehetőséggel, címkockázati mutató láthatósága 
 
További kedvezmények: Amennyiben a tagok az együttműködés keretein belül elérhető csomag funkciók vagy lekérdezhető adatmennyiségben bővítést igényelnek, úgy közvetlen szerződéskötés esetén a mindenkori listaárból 30% kamarai díjkedvezményben részesülnek. 
 

Fontos információk 

Ha a Könyvvizsgáló modul használatával kapcsolatban segítségre van szüksége, tekintse meg a Súgó/Oktatás menüpontban a Használati kézikönyvet és Oktató videókat, vagy forduljon bizalommal a Wolters Kluwer Hungary Kft. ügyfélszolgálatához a felületen található élő chat ablakon keresztül, az info-hu@wolterskluwer.com email címen, vagy a +36/1/464-5656-os számon.

Ha a Cégtárral kapcsolatban szeretne információt kérni, keresse az Opten Kft. Céginformációs ügyfélszolgálatát a maszlag.vivien@opten.hu vagy szabo.judit@opten.hu e-mail címeken. 
 

Betöltés...
X