Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A Pénz és Tőkepiaci Tagozat 2017. őszi rendezvényei

Értesítjük, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozatának vezetősége ősszel két félnapos (egy egész napos) szakmai napot szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívom Önt. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a csatolt meghívó 1. számú mellékletéből tájékozódhat. A szakmai program a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.
 

Ezen két fél napos programon túl további egy nap több modulból álló e-learning formájában lesz elérhető hamarosan a kollegák számára. Az e-learning formájában elérhető szakmai előadások nem fognak átfedést mutatni az „élő” szakmai nap programjával.

A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két, speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási és IFRS speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a Kamarai képzési rendszerbe.

A PTT térítésmentes szakmai napjaira jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján keresztül az alábbi linkre kattintva lehet: https://www.mkvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyek

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A helyszín pontos megnevezéséről és megközelítéséről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást. A rendezvényekre a jelentkezési határidő a 2017. november 1.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a 473-4530-ss telefonszámon.

Továbbá a 2. számú mellékletben szerepelnek a tervezett kerekasztal beszélgetések témái. A kerekasztal beszélgetések pontos időpontjáról később küldünk tájékoztatást! Jelentkezni a ptt@mkvk.hu e-mail címen lehet. A visszajelzések számától függően tudjuk ezeket megszervezni, emiatt ismeretlen még az időpont.

A kerekasztal beszélgetésekre a visszajelzési határidő: 2017. november 10.

Meghívó letöltése

Betöltés...
X