Meghívó a Pénz- és Tőkepiaci Tagozat szakmai napjára

Tájékoztatjuk a könyvvizsgáló kollégákat és a PTT tagokat, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozatának vezetősége 2020. szeptember 17-re félnapos szakmai napot szervez, melyre ezúttal meghívjuk. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban, valamint a programokra való jelentkezésről az alábbiakban tájékozódhatnak.
Frissítés! A kialakult vírushelyzetre tekintettel élő közvetítéssel is készülünk: Tájékoztató a PTT 2020. szeptember 17-ei rendezvényének online közvetítéséről
Az elhangzott előadások elérhetősége felkerült a Tagozati Előadások közé.

M E G H Í V Ó

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Értesítjük, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozatának vezetősége 2020. szeptember 17-re félnapos szakmai napot szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívom Önt. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a jelen meghívó 1. számú mellékletéből tájékozódhat. A szakmai program a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.
 
Az előadások felvételre kerülnek és e-learning formájában elérhetőek lesznek a kollegák számára. A kialakult vírushelyzetre tekintettel élő közvetítéssel is készülünk, amelynek a részleteiről a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

A szakmai félnapon való részvétel két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási és IFRS speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a kamarai képzési rendszerbe.

Jelentkezés

A PTT térítésmentes szakmai napjára jelentkezni – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően - a kamara honlapján a Rendezvények almenünk keresztül lehetséges.
            A rendezvényt a Központi Iroda és a 2020.09.01-2020.09.30. keresési paraméterek megadásával lehet a fenti hivatkozáson elérni.

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A részletekről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást.
A rendezvényekre a jelentkezési határidő: 2020. szeptember 15.

Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az  ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív, személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a +36-1-473-4562-es telefonszámon.

COVID-19 vírus prevenció kapcsán szükséges előírások:

  • Kérjük, a Rendezvényre maszkban, vagy az orr/száj eltakarása alkalmas kendőben/sálban érkezzen!
  • A helyszínen kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk.
  • A helyszínen különösen figyelünk a távolságtartásra, így kérjük a 1,5 méteres távolságok betartását.
  • Kérjük, amennyiben megfázásos/lázas tüneteket észlel magán, a rendezvényre ne jöjjön el.

1. s z á m ú    m e l l é k l e t  

A rendezvény programja

Időpont: 2020. szeptember 17. 10.00 – 14.00 (regisztráció 9.00-től)

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad (1122 Budapest Városmajor 6835/17 hrsz)
     Megközelíthető: 5 perc sétával a Széll Kálmán tértől a Szilágyi Erzsébet fasor felé-, majd a Szamos utcán besétálva

Témák:

  • Bevezetés, tagozati hírek (Agócs Gábor)
  • Digitális aláírás, digitális archiválás (Agócs Gábor)
  • Taggyűlés
  • Fintech az auditban (Kujbus Attila)
  • Jogi megfelelőség (compliance) vizsgálata a könyvvizsgálók által (Balázs Árpád)

Kreditpontok: max. 2 - IFRS, pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási speciális minősítések (az Ön választása szerint)

A kialakult vírushelyzetre tekintettel élő közvetítéssel is készülünk, amely az Oktatási Központ oldalán lesz elérhető e-mail cím és kamarai azonosító szám megadását követően:
Tájékoztató a PTT 2020. szeptember 17-ei rendezvényének online közvetítéséről

  

Budapest, 2020. szeptember 1.

  

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke

  

Betöltés...
X