A Pénz- és Tőkepiaci Tagozat 2019 őszi szakmai napjai

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénz- és Tőkepiaci Tagozatának vezetősége ősszel két félnapos (egy egész napos) szakmai napot szervez 2019. november 12-re a Pénz- és Tőkepiaci Tagozat tagjai részére. Az előadások témájával és időpontjával kapcsolatban a csatolt meghívóból tájékozódhat. A szakmai program a Kamara Budapest Fővárosi helyi szervezetével közösen kerül megrendezésre.

Ezen két fél napos programon túl, további egy nap, több modulból álló e-learning formájában lesz elérhető hamarosan a kollegák számára. Az e-learning formájában megtekinthető szakmai előadások nem fognak átfedést mutatni az „élő” szakmai nap programjával.

A szakmai félnapokon való részvétel félnaponként két speciális minősítéshez (pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítási és IFRS speciális minősítések, az Ön választása szerint) tartozó kreditponttal számít be a kamarai képzési rendszerbe.

Jelentkezni a PTT térítésmentes szakmai napjára – kizárólag ügyfélkapus bejelentkezést követően – a kamara honlapján a Rendezvények menüponton keresztül, a Központi Iroda és a 2019.11.01-2019.11.30 keresési paraméterek megadásával lehet.
A rendezvényekre a jelentkezési határidő: 2019. november 1.

A rendezvényre történő visszaigazolását a sikeres jelentkezést követően azonnal kinyomtathatja a honlapról. A részletekről a rendezvény előtt egy héttel küldünk e-mailben visszaigazolást.

Kérdések: Ha Ön már jelentkezett a rendezvényre, és a témával kapcsolatban már vannak kérdései előzetesen írásban felteheti az ptt@mkvk.hu e-mail címre. Aktív személyes közreműködésére feltétlenül számítunk.

A tervezett kerekasztal beszélgetések témái a meghívó 2. számú mellékletében szerepelnek. Amennyiben bármelyiken szeretne részt venni, kérjük, jelentkezzen a ptt@mkvk.hu e-mail címen. A kerekasztal beszélgetések pontos időpontjáról később küldünk tájékoztatást!
A kerekasztal beszélgetésekre a jelentkezési határidő: 2019. október 21.

Lemondás: Amennyiben jelentkezését követően mégsem tud részt venni a rendezvényen, kérjük, mindenképpen jelezze a ptt@mkvk.hu e-mail címen, vagy a +36-1-473-4562-es telefonszámon.

Meghívó letöltése

  

Agócs Gábor
MKVK PTT elnöke

Betöltés...
X