Beszámoló az MKVK Natúra Tagozatának Szakmai Napjáról

2018. november 30-án került sor a Kamara Natúra Tagozatának szakmai rendezvényére, valamint választási taggyűlésésre.

A Szakmai rendezvényen Dr. Kéri Ádám tartott hasznos és izgalmas előadást a GDPR-ról, majd ezt követően Dr. Francsovics István beszélt a mezőgazdasági támogatások számviteli elszámolásáról.

A szakmai programot követően került sor a választási taggyűlésre. A tagozat elnöki tisztségének választására Öriné Végh Mária 2018. november 30-ai hatállyal történő lemondása miatt kerül sor.

A rendelkezésre álló határidőben 21 szabályosan leadott jelölés érkezett, szabálytalanul vagy késedelmesen leadott jelölés nem érkezett. A jelölőlapot leadó tagok egyhangúlag Feketéné Horváth Mártát (MKVK nysz.: 002141) jelölték tagozat elnökének.

Feketéné Horváth Márta a jelölést elfogadta, majd röviden bemutatkozott. A taggyűlés ezt követően egyhangú szavazattöbbséggel Feketéné Horváth Mártát választotta meg a tagozat elnökeként.

A taggyűlés a megalakulás óta eltelt 10 év legfontosabb eseményeiről is megemlékezett, melynek keretében fényképes összeállítás készült a legfontosabb eseményekből, az alapítókról, továbbá a sikeres tagozati programokról.

A taggyűlés megköszönte a leköszönő Őriné Végh Mária Natúra tagozati elnök eddigi 10 éves munkáját, hogy időt és fáradságot nem kímélve tett azért, hogy a tagozat ilyen összefogással, megfelelő szakmai színvonallal működjön. A taggyűlésen jelen volt és köszönetet mondott a tagozati kamarai munkájáért Dr. Pál Tibor, a Kamara elnöke és Dr. Hegedűs Mihály, a Kamara oktatási alelnöke is.

 

Betöltés...
X