Meghívó az MKVK Natura Tagzozata és Bács-Kiskun Megyei Szervezete online rendezvényére

Értesítjük a tisztelt kamarai tagokat, hogy az MKVK Natura Tagozata és Bács-Kiskun megyei Szervezete egy közel hatórás online szakmai programot szervez 2023. február 15-én, amelyre ezúton is várnak minden érdeklődőt.

A rendezvény időpontja: 2023. február 15. (szerda) 9:00 óra

Helyszín: online (Zoom)


Az előadáson való részvételért 3 kreditpont szerezhető. Előzetes regisztráció nem szükséges, csatlakozni a rendezvény napján 8 óra 45 perctől lehet:

CSATLAKOZÁS

Felhívuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a link

  • az előadás kezdete előtt 15 perccel nyílik meg, és 
  • az előadás kezdete után 10 perccel lezárul! 

A fenti link egy google forms dokumentumra mutat, ahol a bejelentkezés és a regisztráció történik, ez alapján kerülnek jóváírásra a kreditpontok. Kérjük ügyeljenek az adatok pontos megadására.
A név és a kamarai tagszám megadását követően a jelentkező egy automatikus választ kap a google forms felületen, amely tartalmazza a zoom rendezvény linkjét, azonosító kódját és jelszavát. A link böngészőbe történő bemásolását követően automatikusan az eseményhez navigálja Önt. A zoom alkalmazás indulása során a "Launch meeting" kék gomb megnyomása indítja el az előadást.

A zoom-os felület elérhető internetes böngészőből (ajánlott: chrome, edge) vagy a zoom alkalmazásból (elérhető: android, ios és win10 rendszerekre is).

Technikai segítség, próba bejelentkezés kérését a havasi.ferenc@mkvk.hu címen jelezze 2023. február 10-ig.

Az előadást követően lehetőség nyílik közös konzultációra. Ha van konkrét kérdése, javaslata a meghirdetett témákkal kapcsolatban, kérjük, lehetőség szerint 2023. február 10-ig szíveskedjen a fenti email címre megküldeni!


Téma:
Szt. változások a 2022. évi XLV. tv. alapján, 2022-es üzleti év zárásának kiemelt feladatai, kapott támogatások elszámolása, céltartalék képzés 

Előadó: Botka Erika | Pénzügyminisztérium, Számviteli és Közfelügyeleti Főosztály, osztályvezető

  

Tervezett időrend:

I. rész

9.00 - 10.30

szünet

10.30 - 10.40

II. rész

10.40 - 12.00

ebédszünet

12.00 - 12.40

III. rész

12.40 - 14.20

Konzultáció

14.20 - 15.00


Üdvözlettel:

Feketéné Horváth Márta                         Szert Edit
Natura Tagozat elnöke                 Bács-Kiskun megyei Szervezet elnöke

Betöltés...
X