Szakmai rendezvény - 2012.07.26.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Költségvetési Tagozata következő szakmai rendezvényét 2012. július 26-án (csütörtökön) tartja, 10 órai kezdettel az OKISZ Inkubátorházban (1146 Budapest, Thököly út 58 - 60. 1. emelet)

Regisztráció: 9:30 – 10:00

Előadások témája:

Egészségügyi szolgáltatók könyvvizsgálatának speciális szempontjai, jövőképe – tapasztalatok megvitatása

A rendezvényen tájékoztatót, illetve előadást tart, Hegedűs Mihály, az Ellenőrző bizottság elnöke, valamint dr. Printz János, a Költségvetési tagozat elnöke.

A szakmai programra meghívást kapott Dr. Török Krisztina, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) főigazgatója.

Kérjük az egészségügyi szolgáltatók könyvvizsgálatában közreműködő kollégákat, társaságok képviselőit, valamint a téma iránt érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat legkésőbb az alábbiak szerint jelezzék:

Jelentkezési határidő: 2012. július 20.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a terem korlátozott befogadóképessége miatt 40 fő regisztrációját tudjuk fogadni.

A rendezvényen való részvételért 2 kreditpont beszámítására van lehetőség, amely a jelenléti ív alapján kerül rögzítésre.

Kérjük az egészségügyi szolgáltatók könyvvizsgálatával kapcsolatos felmerült problémákat, megoldandó kérdéseket a vanita@mkvk.hu e-mail címre szíveskedjenek elküldeni

dr. Printz János
a tagozat elnöke

Betöltés...
X