A Költségvetési Tagozat Online Szakmai Napja 2022

Kedves Tagozati Tagok! Kedves Résztvevők!

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy 2022. december 12-én online szakmai napot tartunk, amelybe valamennyi érdeklődő bekapcsolódását szeretettel várjuk.

A program időpontja: 2022. december 12. 9:30-tól 12:30-ig

  

A program tematikája

9:00 Bejelentkezés
9:30 Dr. Printz János Károly, a Költségvetési Tagozat elnökének köszöntője és tájékoztatója az államháztartás szervezetei könyvvizsgálatának helyzetéről
10:00 Hogyan készüljünk az önkormányzatok költségvetési- és zárszámadási rendelettervezeteinek  véleményezésére – az aktuális pénzügyi-számviteli és kontrolltevékenységek tükrében
Előadó: Győrffi Dezső, a Költségvetési Tagozat alelnöke
10:45 Tapasztalatok és gyakorlati tanácsok az államháztartás szervezetei könyvvizsgálói feladatainak megoldásához – előadás  és konzultáció
Előadó: Bercsik Mária, a Költségvetési Tagozat alelnöke
11:20 Közvetlen uniós kifizetésű pályázatok egyes kiemelt könyvvizsgálati kérdései a költségvetési területeken
Előadó: dr. Serényi Iván, a Költségvetési Tagozat vezetőségi tagja
12:00 Dr. Hegedűs Mihály, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara alelnökének tájékoztatója a könyvvizsgálatok aktuális kérdéseiről, kamarai feladatairól


A program házigazdája (host): Havasi Ferenc( +36 30 223 1720), az MKVK tagozati koordinátora

Jelentkezés

Előzetes regisztrációt ezúttal sem kérünk. A jelentkezés 2022. december 12-én 9:00 órától az alábbi linken érhető el:

Jelentkezés a Költségvetési Tagozat Online Szakmai Napjára

  A zoom-os felület elérhető internetes böngészőből (ajánlott: chrome, edge) vagy a zoom alkalmazásból (elérhető: android, ios és win10 rendszerekre is).
A név és a kamarai tagszám megadását követően a jelentkező egy automatikus válasz e-mailt kap, amely tartalmazza a zoom rendezvény linkjét, azonosító kódját és jelszavát.
A link egy kattintást követően automatikusan az eseményhez navigálja Önt. A zoom alkalmazás indulása során a "Launch meeting" kék gomb megnyomása indítja el az előadást.

Konzultációs kérdések

Kérjük, hogy a már felmerült konzultációs kérdéseket 2022. december 9-én 12:00 óráig juttassák el a hferenc@mkvk.hu e-mail címre!

Kreditpontok

A tagozati szakmai napon való részvételért 2 „költségvetési” kreditpont jár. A jelenlét dokumentálására a jelentkezési felület szolgál, a kreditpontok jóváírása annak alapján történik, ezért kérjük az adatok pontos megadását.

  

Dr. Printz János Károly
Költségvetési Tagozat

  

Betöltés...
X