Szeptemberben indul a kamara új informatikai konzultációs szolgáltatása

Ezúton értesítjük a tisztelt kamarai tagságot, hogy a felmerült igényeknek megfelelően az MKVK Informatikai tagozata szeptembertől elindítja informatikai konzultációs szolgáltatását a kamarán belül, az érkező kérdéseket pedig már most is várják a szakértők.

A szolgáltatásnak elkészült a szabályzata, amely ezen a linken érhető el, valamint a szakértőkkel is megkötötte a kamara a szerződéseket.

Az informatikai konzultációs szolgálat nem veszi át egy külső szolgáltató feladatát, nem végzi el a programok telepítését, hanem abban kíván segítséget nyújtani, hogy mindenki a legalkalmasabb és legbiztonságosabb megoldást találhassa meg a napi munkájához. A szakmai konzultációs szolgálattól eltérően a feltett kérdések és válaszok nyilvánosan lesznek elérhetők a kamara honlapján.

Az Informatikai tagozat folyamatosan figyelemmel kíséri és értékeli mind a kérdések, mind a válaszok oldaláról, hogy szükséges-e bővíteni a területeket, vagy esetleg előfordulnak majd olyanok is, amelyekre már nem lesz igény, mert olyan magas szinten alkalmazzuk azokat. 

A szolgálat elindulásakor közreműködő szakemberek:

Tóth Gergely, a Bajvan.hu vezetője (és a korábbi konferenciák előadója) a Hardware és IT biztonsági kérdésekben nyújt segítséget

Sándor Imre, az informatikai tagozat alelnöke az adatbányászattal, elemzésekkel kapcsolatos kérdésekben ad válaszokat

Nyirati Ferenc a könyvvizsgálat során hasznosítható adatexportok (AuditXML, KészletXML, SzámlaXML, adófolyószámla XML, SAF-T, NAV Online kimenő-bejövő számlák, OBR) tartalmi (számviteli-könyvvizsgálati) és technológiai (szemantikai-szintaktikai) kérdéseiben vállalkozik a szükséges válaszokra

Dr. Somogyi Zoltán a helyi alkalmazások felhőben történő használatára, távoli asztalra, VPS csoportmunka kiépítésére és üzemeltetésére vonatkozó kérdések megválaszolásában vesz részt  

A konzultációs szolgálat ide kattintva érhető el.

A Kamara 2022 évi szakmai konferencián 2022 szeptember 14-én egy kerekasztal megbeszélésen személyesen is bemutatkoznak a szakértők.
 

  


Informatikai Tagozat

  

Betöltés...
X