Integrált Éves Áttekintés 2018: Értékteremtés az IFAC globális hálózatán keresztül

Integrált Éves Áttekintés 2018: Értékteremtés az IFAC globális hálózatán keresztülAz IFAC megosztotta a 2018-as Integrált Éves Áttekintését: Értékteremtés a Globális Hálózaton Keresztül címmel. A tagszervezetek és az érdekelt felek felé való elszámoltathatóság növelése mellett az áttekintés betekintést nyújt abba, hogy az IFAC missziója és célkitűzései hogyan állnak összhangban az IFAC közérdek érdekében elért legfontosabb eredményeivel. Azt is megmutatja, hogy az IFAC értékteremtését hogyan támogatja az erős irányítás, a világos stratégia, valamint a hatásos és hatékony erőforrás-felhasználás.

2018-ban, összpontosítva az érdekelt feleknek nyújtott értékek megteremtésére és a komparatív előnyöket kiaknázva, az IFAC nagy hangsúlyt fektetett az érdekelt felek elégedettségére, a magas színvonalú tartalom létrehozásával és a jövőbeli siker fenntartása érdekében tett kapcsolatépítő tevékenységével.

Az IFAC megköszöni a tagjainak és a társult szervezeteknek az elmúlt újabb egy évben nyújtott figyelemre méltó együttműködését. Együttműködésükkel az IFAC tagjai egy olyan kompetens, hiteles, valóban globális szakmát képviselnek, amely felkészült és képes az állandóan változó környezetre reagálni.

Integrált Éves Áttekintés 2018: Értékteremtés az IFAC globális hálózatán keresztül letölthető report

  

Betöltés...
X