Az IFAC a KKV-k Könyvvizsgálóinak véleményét kéri 5-perces kérdőívében

Felkérést kaptunk az IFAC-tól egy rövid kérdőív közzétételére, amelyben az Ön véleményére is számítanak. A kérdőív célja az, hogy feltárják a nemzetközi könyvvizsgálati szabványok (ISA-k) alkalmazásának kihívásait a kevésbé összetett szervezeteknél (ez közismert elnevezéssel a KKV szektorra utal), valamint megismerjék a könyvvizsgálók nézeteit arról, hogy milyen megoldásokat látnak ezen kihívások kezelésére. Vegyen Ön is részt a párbeszédben és töltse ki a kérdőívet 2019. szeptember 12-ig.

Az Ön válasza az IAASB által közzétett, Könyvvizsgálat a Kevésbé Összetett Szervezeteknél: az ISA-k alkalmazása során felmerülő kihívások lehetséges megoldásainak feltárása című vitairatról szóló szakmai diskurzus részét fogja képezni. Ennek a vitairatnak a megjelenéséről már korábbi hírlevelünkben hírt adtunk. Ez a mostani, kérdőív formátumú 5 perces felmérés azoknak szól, akik nem szándékoznak választ benyújtani a vitairat tervezetére.

Kérjük, 2019. szeptember 12-ig töltse ki a kérdőívet, hogy az Ön véleménye is számítson a nemzetközi könyvvizsgálati szabványok alkalmazásának formálásában. Kattintson az angol, spanyol és francia nyelven elérhető felmérés alábbi linkjére. A kérdőív kitöltése önkéntes, a kitöltők anonimitása garantált, a válaszok nem személyhez kötöttek. Köszönjük az idejét és hozzájárulását!

Kérdőív kitöltése

  

Betöltés...
X