Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

E-learning - 2019

A Szakmai Továbbképzési Szabályzat VII/A. fejezetének (2) pontja 2016-tól az alábbi előírást tartalmazza az általános továbbképzés nem központilag szervezett részére vonatkozóan:
Az általános továbbképzés nem központilag szervezett részén belül szerzett kreditpontokból évente legalább 4 kreditpontot e-learning képzési forma keretében kell teljesíteni.
 

2019. évi képzések

  

Az e-learning/távoktatási anyagok az Oktatási Központ távoktatási rendszerében érhetőek el. Ügyfélkapus belépést követően kattintson az alábbi gombra az átirányításhoz.

    

    

Tudnivalók a távoktatási anyagok megtekintéséhez:

   

Az előadás megtekintéséhez első lépésként be kell jelentkezni a megszokott módon, ügyfélkapus azonosítójával a kamara honlapjára, majd a fenti gombra kattintva automatikusan, bejelentkezve átirányítjuk az MKVK Oktatási Központ Kft. felületére, ahol képzésünk díjmentesen elvégezhető.

Felhívjuk a figyelmet az alábbiakra:

  • Azon tagjainknak, akiknek minősítésükre tekintettel speciálisan minősített kreditre van szüksége, lehetőség szerint ezeket a krediteket gyűjtsék össze először.
  • Aki adótanácsadó, adószakértő, vagy okleveles adószakértő is, kérjük, legyen figyelemmel az egyes oktatási anyagok adós kreditjeinek számára is a tananyagok közötti választás során.
  • A már megtekintett oktatási anyagok ismételt megnézésére is van lehetőség, ám minden oktatási anyag csak egy alkalommal ér krediteket - ahogy az sem szerezhet krediteket ugyanazon tananyag távoktatási megtekintésével, aki tanteremi oktatás keretében már részt vett az adott előadáson. (Az ismételt megtekintés ellenben az összesen megtekinthető távoktatási film személyenkénti 8 könyvvizsgálói kreditnyi mennyiségét terheli!)
  • Az egyes távoktatási anyagok megtekintése során valamennyi ellenőrző kérdésre válaszolni kell ahhoz, hogy a vonatkozó kreditek jóváírásra kerüljenek.
  • Amennyiben érdekesnek tűnik egy előadás, ám az mégsem nyeri el tetszését, és nem azt szeretné megtekinteni, az első ellenőrző kérdés előtt választható "eldobás" funkciónak köszönhetően "büntetlenül" másik előadást választhat a megkezdett helyett.
  • Az egyes megtekintésre kiválasztott távoktatási anyagnak letölthető a prezentációja is (feltéve persze, hogy az előadó átadta azt közzétételre). Amíg nem fejezte be a kiválasztott film megtekintését, addig a film melletti felületről, a megtekintést követően pedig a film listában az adott film mellett éri el a már megtekintett filmek prezentációit.

  

   

Az egyes előadások megtekintésének feltétele, valamint bővebb információ a szervező intézmények honlapján található. A kreditpontokat a szervező intézmény kamarának megküldött igazolása alapján tudjuk figyelembe venni. Az egyes igazolások kiállítása - jellemzően - havi rendszerességgel történik, így az előadás meghallgatása és a kreditpont honlapon (Saját adatok) történő megjelenése között jelentős időeltérés is előfordulhat, ami miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

  

A feltöltés folyamatos, kérjük látogasson vissza többször az oldalunkra.

  

Betöltés...
X