Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS okleveles könyvvizsgálói képzésben számviteli információs rendszerek modulból „vizsgáztató” cím elnyerésére

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara (MKVK) pályázatot hirdet okleveles könyvvizsgálói képzésben a számviteli információs rendszerek modulhoz kapcsolódó vizsgáztatói feladatok ellátására

 

A Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény 142. § (2) bekezdése értelmében a vizsgabizottság vizsgáztató tagja olyan szakember lehet, aki a vizsga tárgyában megfelelő elméleti tudással és gyakorlati (oktatási és vizsgáztatási) tapasztalatokkal rendelkezik.

Az okleveles könyvvizsgálói szakképzési és vizsgaszabályzat I) fejezetének 73. pontja szerint a vizsgabizottság vizsgáztató tagjának csak minősített oktató kérhető fel a Kkt. 94. § (2) bekezdése alapján.

Pályázni csak magánszemélyként, a kamaránál beszerezhető illetve a honlapról letölthető adatlapon lehet.

A pályázati adatlaphoz csatolni kell maximum 1 oldal terjedelmű szakmai önéletrajzot.

A vizsgáztatók kinevezése 5 évre szól.

A pályázatok beérkezési határideje: 2012. március 31.

A pályázatokat az oktatási bizottság 30 napon belül bírálja el. Az elfogadott pályázóknak az okleveles könyvvizsgálói képzés vizsgáztatói névjegyzékébe történő felvételéhez a kamara elnökségének jóváhagyása szükséges, amely a számviteli szabályozásért felelős miniszter egyetértésével válik hatályossá. A kinevezett vizsgáztatók száma tantárgyanként nem haladhatja meg a 20 főt.

A pályázat elbírálásának eredményét a főtitkári hivatal közli a pályázókkal és egyidejűleg a vizsgáztatói névjegyzéket a kamara honlapján és a kamara lapjában közzéteszi. A vizsgáztatók nyilvántartását a főtitkári hivatal vezeti.

A pályázatokat a következő címre kérjük benyújtani: Magyar Könyvvizsgálói Kamara Főtitkári Hivatala 1373 Budapest 5, Pf. 587.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető: az oktatási bizottság munkatársától, Máté Annától, telefonszám: 473-45-00, 473-45-41.

MKVK oktatási bizottság

Pályázati adatlap letöltése

Betöltés...
X