Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Pályázati felhívás - minősítő vizsgákhoz kapcsolódó vizsgáztatói feladatok ellátására

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara pályázatot hirdet az IFRS, pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, pénztári, biztosítói, költségvetési, kibocsátói minősítő vizsgákhoz kapcsolódó vizsgáztatói feladatok ellátására

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Bizottsága pályázatot ír ki a szakmai minősítő vizsgák tekintetében vizsgáztatói feladatok ellátására.

Pályázni csak magánszemélyként, a Kamaránál beszerezhető, illetve a honlapról (www.mkvk.hu) letölthető adatlapon lehet. A pályázati adatlaphoz csatolni kell a pályázó szakmai önéletrajzát.

A pályázatok beérkezési határideje: 2016. február 29.

A vizsgáztatói feladatok ellátásának feltételei:

  • A minősítő vizsgához kapcsolódó minősítés, kibocsátói minősítés esetén pénzügyi intézményi és befektetési vállalkozási minősítés együttes megléte szükséges.
  • Aktív kamarai tagság.

A vizsgáztatók kinevezése 5 évre szól, egy személy legfeljebb 3 különböző minősítő vizsga tekintetében nyújthat be pályázatot.

Az Oktatási Bizottság a pályázatokat 2016. március 31-ig bírálja el, amelyet a Kamara elnöksége hagy jóvá.

Az Oktatási Bizottság fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy a pályázatokat rangsorolja, minősítésenként a maximális vizsgáztatói létszámot 30 főben jelöli meg.

A pályázat elbírálásának eredményét a kamara főtitkári hivatala közli a pályázókkal és a vizsgáztatói névjegyzéket a kamara honlapján és a kamara lapjában (Könyvvizsgálók Lapja) közzéteszi. A vizsgáztatók nyilvántartását a kamara főtitkári hivatala vezeti.

A pályázatokat a következő címre kérjük benyújtani:
Magyar Könyvvizsgálói Kamara Főtitkári Hivatala, 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 8.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető:
a főtitkári hivatal munkatársától, Kercsov-Farkas Krisztina, telefonszám: 06-1473-4540.

MKVK Oktatási Bizottság

Pályázati adatlap - szakmai minősítő vizsgán vizsgáztatói feladatok ellátására kiírt pályázathoz

Betöltés...
X