Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

2014. I. féléves tagdíjak

Ezúton szeretnénk értesíteni tisztelt könyvvizsgáló kollégáinkat, hogy a nyilvántartásunkban szereplő e-mail címekre kiküldésre kerültek a 2014. I. félévi tagdíjszámlák, melyek ügyfélkapus bejelentkezést követően letölthetőek a baloldalon megjelenő Dokumentumok menüpontból. (A bal oldali menüt bejelentkezés után a saját névre, illetve - ahol van- a társaság nevére kattintva lehet elérni.) A hozzájárulási díjról szóló számlák az alapszabály 2014. január 11-i módosításainak megfelelően legkésőbb 2014. február 13-ig kerülnek kiküldésre. Fizetési határidő: 2014. február 28.

 

 

Ha nem kapta meg a dokumentumot, kérjük, jelezze azt a helyi szervezetének e-mailben vagy telefonon, hogy le tudjuk egyeztetni a nyilvántartásunkban szereplő e-mail címét.

A 2014. január 11-re összehívott küldöttgyűlés a zökkenőmentes és pontos számlázás érdekében egyes – a tagdíjszámítási és számlázási algoritmust szinte ellehetetlenítő – alapszabályi rendelkezést pontosított, illetve kivezetett
Előzőek keretében a junior kedvezmény időtartama két év helyett négy félévben került meghatározásra, mely időszakba a felvételi határozat meghozatalával érintett félév is beszámít. (Alapszabály 143. pont).
Valamennyi (szüneteltető és aktív, átvállalt és át nem vállalt tagdíjú) kamarai tag két részletben köteles a tagdíjat megfizetni (Alapszabály 144. pont). Az alaptagdíj 50 százalékának megfelelő összeg befizetésének határideje tárgyév január 31-e. Az alaptagdíj második felét és a bevételarányos kiegészítő tagdíjat a tárgyévben július 31-ig kell megfizetni. Az ehhez szükséges, a tárgyévet megelőző év adatait tartalmazó adatszolgáltatást az elnökség eltérő határozatának hiányában a tárgyévben június hó 10-ig kell teljesíteni.(Alapszabály 146. pont)

Az alapszabály 474. pontja értelmében az előző rendelkezéseket 2014. január 1. napjától alkalmazni kell. Ugyanezen pont kifejezetten rögzíti: 2014. évben az alaptagdíj (hozzájárulási díj) első fele befizetésének határideje tárgyév február 28-a.

Betöltés...
X