Közlemény a 2020. évi minőség-ellenőrzési terv és pénzmosás-ellenőrzési terv közzétételéről

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Minőség-ellenőrzési Bizottsága tájékoztatja a kamarai tagságot, hogy elérhető honlapunkon

A Minőségellenőrzési Bizottsága a Szervezeti és Működési Szabályzatának 26. pontja, valamint a minőségellenőrzési eljárási szabályzat (13) pontja alapján elkészítette és nyilvánosságra hozza a 2020. évi minőségellenőrzési tervet, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzésére és megakadályozására szolgáló könyvvizsgálói tevékenység, valamint az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtásának kamarai ellenőrzéséről szóló szabályzat 3. pontja alapján a 2021. évi ellenőrzési tervet.

COVID-19 figyelemfelhívás

Tisztelt Kolléga,

A 2020. évi minőség-ellenőrzés biztonságos lefolytatása érdekében az alábbi intézkedések figyelembevételére kérjük a Tisztelt Könyvvizsgáló Kollégákat:

A COVID 19 járvány terjedésének megelőzése, saját magunk és embertársaink védelme érdekében rendkívül fontos az alapvető higiénés szabályok betartása, ezért a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel, kérjük szíveskedjenek a következő óvintézkedéseket az ellenőrzés teljes időtartama alatt betartani

• kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy vegyen részt az ellenőrzésben,
  • hozzon magával és viseljen arcmaszkot, melynek helyes használatával az esetleges fertőzés kockázata jelentősen csökkenthető,
  • ügyeljen a biztonságos távolságtartásra (1,5-2 méter),
  • az ellenőrzés helyszínén biztosítsa a személyi és a helyszíni higiéniát,
  • amennyiben az ellenőrzés megkezdése előtt a fertőzés tüneteit mutatja, akkor értesítse a kijelölt minőségellenőrt, továbbá  Faragó Enikőt, a farago.eniko@mkvk.hu email címen vagy a +36-30-760-7864-es telefonszámon.

Együttműködését ezúton is köszönjük!

Minőségellenőrzési Bizottság