Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

A fővárosi szervezet online (E-learning) és egyéb továbbképzései

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Budapest Fővárosi Szervezet Elnöksége eddig egyedülálló módon az Oktatási Bizottság jóváhagyása mellett online formában nyújt lehetőséget kamara tagjai számára a könyvvizsgálói továbbképzés teljesítéséhez.
A továbbképzés színvonalának javítása, valamint a kamarai tagok szoros munkaidő beosztása indokolttá teszi a kor követelményeihez igazodó új képzési formát.
Az online program segítségével a könyvvizsgáló számítógépen keresztül (otthon, irodában, külföldön) internet böngészővel hallgathatja és nézheti végig a fővárosi szervezet előadásait.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2009-ben szervezett online képzésre, valamint a korábbi archív előadásokra szabadon be lehet jelentkezni a http://mkvkbp.webinariumok.hu honlapon. Ezen a lapon lehetőséget biztosítunk arra, hogy regisztrálja magát az érdeklődő és ezt követően szolgáltatásainkat a belépés után (e-mail cím, jelszó szükséges) igénybe vegye. Az élő előadások költsége 12.500 Ft/előadás/fő, az archív előadások költsége: 7.000 Ft/ előadás/fő. 

Az online előadás alatt digitális jelenléti ív készül, a kredit pontok élő előadás (nem archív) teljes időtartama alatt való részvétel esetében kerülnek beszámításra.

Online előadások

 

Előadás témája

 

Előadó neveKredit pontIdőpont
1.Az osztrák számviteli és adózási rendszer fő vonásai (angol nyelvű előadás szinkrontolmáccsal)Dr. Alfred Brogyányi az osztrák kamara alelnöke2 kredit (4 óra)2009. november 4.
2.A szlovén adórendszer fő vonásai angol nyelvű előadás szinkrontolmáccsalNada Drobnic KPMG adózási partner2 kredit (4 óra)2009. december 3.
3.US GAAP I.Madarasiné Szirmai Andrea ARCHÍV
(konzerv)
előadások
4.US GAAP II.
5.A szlovák gazdasági társaságok, valamint az adózás alapismereteiBeke Sándor
6.A román gazdasági társaságok, valamint az adózás alapismeretei

Fandly Máriusz
(Bihar megyei Közpénzek Felügyelősségének aligazgatója

 

ÉLŐ ELŐADÁS:
Az online előadások megtekinthetők élőben és felvételről is.
Az előadásokra bejelentkező, a virtuális előadóteremben chat-en felteheti kérdéseit az előadónak és az élő előadás alatt, letöltheti a témával kapcsolatos dokumentumokat is. Az előadások során félidőben 15 perces szünetet tartunk.

ARCHÍV ELŐADÁS:
Amennyiben a meghirdetett időpontban mégsem tud az élő előadáson részt venni, úgy az élő adást követően a felvett (archív) anyag egyszeri alkalommal történő lejátszásához hozzáférést biztosítunk. A felvételen minden ugyanúgy látható, hallható, mint az élő előadásban, csak hozzászólási lehetősége nincs. Az aktiválást Ön indítja el, így megválaszthatja a legmegfelelőbb időszakot. Ezt követően a felvétel hosszának háromszorosa áll rendelkezésére előadásonként, hogy a felvételt megtekinthesse.
Technikai feltétel:
Az előadás megtekintéséhez egy számítógép és megfelelő sávszélességű internet csatlakozás szükséges (min. 765 Kbit/s downlink). Hogy biztonsággal meggyőződhessen arról alkalmas-e az Ön számítógépe ilyen virtuális előadás fogadására, le kell tesztelnie a honlapon rendelkezésre bocsátott teszt program segítségével a regisztrációt követően.
 

Hagyományos előadások

Az alábbi táblázat tartalmazza szervezetünk egyéb hagyományos eladásait, melyre szintén várjuk az érdeklődők jelentkezését.

Ha fentiekkel kapcsolatban bármilyen további információra van szüksége munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére (tel.: 484-0838, 484-0839, fax: 266-1213).

Jelentkezési lap itt letölthető

Kedvezményes térítés összege

Időpont

Sorszám

Előadás témája

Előadó

Kredit

8.000 Ft

Parlamenti ülést követően, 2009. november 15-e után

SZ/01/10

ADÓKONFERENCIA I. - SZJA, TAO, ÁFA

PM vezető munkatársai

4 kredit
(8 óra)

8.000 Ft

Parlamenti ülést követően, 2009. november 15-e után

SZ/01/11

ADÓKONFERENCIA II. - ART, vagyonadó, helyiadó, ingatlanilleték; számviteli politika és az adóösszefüggései

PM vezető munkatársai

4 kredit
(8 óra)

34.000 Ft

2009. november 26.

SZ/01/12

Európaiság - hitelesség - protokoll a könyvvizsgálói munkában
(Témavázlat letölthető itt!)

Görög Ibolya protokoll szakértő

4 kredit
(8 óra)

8.000 Ft

2010. január

SZ/01/13

EU-s pályázatok folyósítás elötti ellenőrzése. A végső ellenőrzés követelményei. (szervezése folyamatban)

KEHI

4 kredit
(8 óra)

26 órás rendezvény, 30.000 Ft

Várható kezdés 2010. február

Angol nyelvű szakmai rendezvény

Görgényi István

 

26 órás rendezvény, 30.000 Ft

Várható kezdés 2010. február

Német nyelvű szakmai rendezvény

Janzsó János

 

 

Betöltés...
X