Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Adózás Európában – VIII. Nemzetközi Adókonferencia

Idén a hagyományoktól eltérően a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete az EFAA-val (European Federation of Accountants and Auditors for SMEs) közösen szervezi meg az Adózás Európában – VIII. Nemzetközi Adókonferenciát. A 2014. június 5-6-án megrendezésre kerülő konferencia szakmai támogatói a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete, a Magyar Közgazdasági Társaság és a Penta Akadémia Alapítvány.

Mint minden évben idén is a szakma egészét érintő, aktuális témakört veszünk teljes körű vizsgálat alá: a kis- és középvállalkozások adózási és számviteli kérdéseit.

A kkv-k mind az európai, mind a hazai jogalkotás fókuszába kerültek, és a magyar adótanácsadó, könyvelő, könyvvizsgáló, ellenőrzési szakma ügyfeleinek jelentős része is ebből a szektorból kerül ki.

A VIII. Nemzetközi Adókonferencia célja a szakma számára fontos piacot jelentő kkv szektor sajátos adózási, számviteli, ellenőrzési, finanszírozási kérdéseinek áttekintése úgy, hogy a kérdés európai, más tagországbeli, illetve a hazai vetületei, tapasztalatai is közkinccsé váljanak.

A 2014. évi konferencia súlyát az időszerű téma mellett tovább növeli, hogy a MOKLASZ és az EFAA közös szervezésében kerül megrendezésre, így a korábbiaknál szélesebb körű nemzetközi részvételre, képviseletre számítunk.

A konferencia nem titkolt célja, hogy egy asztal mellé ültesse Európa országainak adótanácsadó szakembereit, elősegítve az együttgondolkodást és a szakmai kapcsolatok építését.

A 2014-es konferencián különösen érdemes részt venni, hiszen:

  • A szakértők két napon keresztül több oldalról világítják át a kkv-kat érintő legfontosabb témaköröket.
  • Nem kell idegen nyelven böngészni az adott ország jogszabályait, mert külföldi adószakértők autentikusan ismertetik az országaik sajátosságait – Az Európai Unió, az EFAA és a BIG 4 tapasztalataiból, jövőbeni elképzeléseiből is profitálhat.
  • Hasznos adótanácsadási ötletekkel gazdagodhat, betekintést kaphat az adóhatósági ellenőrzésekbe és első kézből ismerheti meg a finanszírozási lehetőségeket.
  • Ne hagyja otthon a névjegykártyáját! A hazai és külföldi szakemberekkel építheti szakmai kapcsolatredszerét, szinte minden európai országban szerezhet hídfőállást.

50% kedvezmény a Kamara tagjainak!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 50 % kedvezménnyel jelentkezhetnek a konferenciára 2014. május 12-ig az www.adozaseuropaban.hu honlapon.

Meghívó
 

Betöltés...
X