Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Adózás Európában – VII. Nemzetközi Adókonferencia

Több éves hagyományhoz hűen, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete és a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum közös szervezésében a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete, és a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja szakmai támogatásával 2013. június 6-7-én ismételten megrendezésre kerül az Adózás Európában – VII. Nemzetközi Adókonferencia.

A konferencián minden évben a szakma egészét érintő, aktuális témakört veszünk teljes körű vizsgálat alá: 2013-ban az adóharmonizációt, adószuverenitást az Európai Unióban.
A 2013-es konferencián különösen érdemes részt venni, hiszen:

  • A legjobb szakértők két napon keresztül állnak rendelkezésére több oldalról átvilágítva az adóharmonizáció különböző területeit. Az adott témakörben soha ennyi szakember, szellemi potenciál nem volt egy helyen!
  • Nem kell idegen nyelven böngészni az adott ország jogszabályait, mert külföldi adószakértők autentikusan ismertetik az országaik sajátosságait – magyar nyelven kap választ a kérdésekre.
  • A NAV és a BIG 4 tapasztalataiból is profitálhat.
  • Hasznos adótervezési ötleteket adunk az adóharmonizáció lehetőségeinek hasznosítására, a partnerekkel való megbeszélésekre, az adóhatósági ellenőrzésekre, bírósági eljárásokra történő felkészülésre.
  • Szakmai kapcsolatait építheti hazai és külföldi szakemberekkel.

Járjon egy lépéssel versenytársai előtt, vértezze fel magát az európai uniós szabályozással!

50% kedvezmény Kamarai tagoknak!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjaként Ön 50 % kedvezménnyel vehet részt a konferencián, amennyiben 2013. május 10-ig jelentkezik a www.AdozasEuropaban.hu honlapon. A kedvezmény érvényesítéséhez válassza Szakmai Szervezetek Kedvezménye opciónkat.

További információ és jelentkezés >>

www.adozaseuropaban.hu
Betöltés...
X