Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

X. Számvitel Konferencia - 2017. november 6-8.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium a Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai támogatásával 2008. óta rendezi meg évről – évre, immár 10. alkalommal a Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Nemzetközi Konferenciát és a Dr. Papp László Számvitel Versenyt.

A Konferencia célja a számviteli szakterülettel foglalkozó kutatók, oktatók, gyakorlati szakemberek, hallgatók számára lehetőséget és megfelelő keretet biztosítani a számvitel múltjának, jelenének és jövőjének áttekintésére, az elért kutatási eredmények megvitatására, kutatási együttműködések elősegítésére, valamint a szakmát foglalkoztató gyakorlati kérdések tekintetében véleménycserére.

A Konferencián való részvétel ingyenes a meghívottak, az egyetemi, főiskolai kutatók, oktatók, hallgatók, dolgozók részére, valamint a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai számára.

A Konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az alábbi felületen: http://ktk.pte.hu/node/1910

Bővebb információ az alább csatolt dokumentumban található.

Program letöltése

Meghívó letöltése

Tájékoztató letöltése

Betöltés...
X