Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

VI. Számvitel Konferencia - 2013. október 14-15.

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium szervezésében immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Konferencia Pécsett, 2013. október 14-15-én.

A Konferencia helyszíne:
Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
Dr. Halasy-Nagy József Aula
7622 Pécs,Rákóczi út 80.

A konferencia célja – az öt előző Számvitel Konferenciához hasonlóan – az, hogy a számviteli szakterülettel foglalkozó kutatók, oktatók, gyakorlati szakemberek számára lehetőséget és megfelelő keretet biztosítson a számvitel jelenének és jövőjének áttekintésére, az elért kutatási eredmények megvitatására, kutatási együttműködések elősegítésére, valamint a szakmát foglalkoztató gyakorlati kérdések tekintetében véleménycserére.
A Konferencia két napja alatt számos érdekes előadás fog elhangozni az “accounting” tágabb értelmezésű szakterületéhez kapcsolódóan. Erről bővebb információt a Konferencia folyamatosan frissülő honlapján találhat.

A konferencia honlapja: http://www.szamvitelkonf.ktk.pte.hu/

A Konferencia előadói egyetemi és főiskolai oktatók, kutatók, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara vezetői, tagjai, vállalat és intézmény vezetők, vezető szakemberek, doktorandusz hallgatók.
A Konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött! A regisztrációs díj egységesen résztvevőnként 10 000 Ft. Egyetemi, főiskolai oktatók, dolgozók és hallgatók számára a regisztráció díjmentes.

Az online regisztráció elérhető a konferencia honlapjának „Regisztráció” menüpontjából, illetve az alábbi címen:
http://regisztracio.ktk.pte.hu/szamvitel_konferencia_2013

Vegyen részt ezen a szakmailag rangos eseményen, szerezzen új ismereteket és szakmai partnereket!

Meghívó letöltése

Betöltés...
X