Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

XI. Pécsi Pénzügyi Napok

Szeretettel meghívok Mindenkit a 2017. március 30-31-én, a 20 éve alakult Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara közös szervezésében, a szakmai szervezetek a Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a PENTA UNIÓ Zrt., a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete, a Penta Akadémia Alapítvány és Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával megrendezésre kerülő XI. Pécsi Pénzügyi Napokra.
A kétnapos rendezvény plenáris ülésein a monetáris és a fiskális rendszer aktuális kérdéseit vizsgáljuk a magyar adórendszer és bankrendszer aspektusából.
 

A plenáris üléseken a magyar adórendszer továbbfejlesztésének munkálatainak állásáról, az új adózás rendjéről szóló törvénytervezetről és az ÁFA adótervezési kérdéseiről a legautentikusabb előadóktól kaphatunk információkat. A minden szakembert és adózót érintő új kiválasztási és ellenőrzési gyakorlattal a NAV egyik legnépszerűbb előadója ismertet meg bennünket.

A második napon a tőkepiacot vesszük górcső alá, vizsgáljuk többek között a büntetőjogi kockázatokat és a felügyelet által kidolgozott új módszertani eszközöket, amellyel igyekeznek a kockázatot csökkenteni. Az értékpapír tőzsde kiugró eredményeinek elemzését és a jövőben várható tendenciák bemutatására a tőzsde vezetőjét kértük fel.
Tervezetten kreditpontos előadásaink keretében napirendre kerülnek a 2017. évi teljes körű adóváltozások (art, tao, tb, áfa, szja, vám, jövedék).

A szakmai munkát követően a csütörtök estét (hagyományosan) egy zenés-táncos „adófelejtő bállal” zárjuk a Tettyén.

A konferenciát követő kísérő program keretében lehetőség nyílik fakultatív kikapcsolódásra a négy csillagos bikali Puchner Kastélyszállóban (2017. március 31-április 2.). A partnereink két éjszakát tölthetnek el a Puchner Birtok mesébe illő környezetében, ahol a Középkori Élménybirtok, a francia, marokkói és reneszánsz hangulatú wellness részlegek ötféle étkezési helyszínnel a pihenés és feltöltődés mellett számos programlehetőséget is biztosítanak az odaérkezőknek.

Helyszín:     Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara (7622 Pécs, Rákóczi út 80.)
Időpont:      2017. március 30-31.

A XI. Pécsi Pénzügyi Napok kiemelt célja, hogy a pénzügyi-számviteli szakembereknek, vállalkozások vezetőinek „házhoz hozza” a szaktudást, információt, kapcsolatrendszert, kommunikációs- és érdekérvényesítési lehetőséget.

A szakmai programon való részvétel, a fogadócsomag, az előadások közötti frissítő és kávé az MKVK Baranya, Somogy és Tolna megyei Szervezetének tagjai számára díjmentes.

A részletes programért és jelentkezéshez kattintson ide.

Jelentkezésnél legyen szíves a megjegyzés rovatba feltüntetni a következőket: MKVK, illetve a kísérőprogramot és a résztvevők számát.
A rendező szervek nevében tisztelettel meghívom Önt és partnerét a XI. Pécsi Pénzügyi Napokra és a rendezvényt kísérő programokra.

Üdvözlettel:
Dr. Herich György
elnök
Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete

Betöltés...
X