Figyelem! Archivált cikk. Lehet, hogy már nem aktuális.

Konferencia meghívó: VI. Pécsi Pénzügyi Napok

A Magyar Közgazdasági Társaság Baranya Megyei Szervezete és Ifjúsági Bizottsága, a Magyar Okleveles Adószakértôk Egyesülete, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a Magyar Könyvvizsgáló Kamara, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének Dél-dunántúli Területi Szervezete 2012. március 27-28-án hatodik alkalommal rendezi meg a Pécsi Pénzügyi Napokat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Aulájában.

A kétnapos rendezvényen a monetáris és a fiskális politika aktuális kérdéseit vizsgáljuk.

Az elsô napon a fiskális élet prominens személyiségei tartanak elôadást többek között az ÁSZ ellenôrzések tapasztalatairól, az adópolitikai elképzelésekrôl, a 2012-es ellenôrzési irányelvekrôl.

A második napon hagyományosan a monetáris politikát vesszük górcső alá a legkompetensebb előadók segítségével.

A rendezvény mindkét napjának délutánjára szekcióülést szervezünk. Az elsô nap délutáni programjában az általános forgalmi adó legizgalmasabb területeivel, a második napon az önkormányzatok pénzügyi, ellenôrzési kérdéseivel foglalkozunk.

A rendezvényen való részvételért a Nemzetgazdasági Minisztérium az adótanácsadók, okleveles adószakértők számára naponta 13 (összesen 26), adószakértők részére első nap 12, második nap 14 (összesen 26), a Magyar Könyvvizsgálói Kamara okleveles könyvvizsgálók számára 8 kreditpontot ítélt meg.

Program letöltése
Jelentkezési lap letöltése

Betöltés...
X