Kedvezményes Telekom tarifák a kamara tagjai részére

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a kamara a kamarai tagok számára kedvezményes komplex mobil távközlési szolgáltatás nyújtására, igénybevételére jogosító keretszerződést kötött a Magyar Telekom Nyrt.-vel.

A Telekom ajánlatát (melyet ügyfélkapus bejelentkezést követően tudnak megtekinteni) alább találják. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szolgáltatók ajánlata nem publikus, az kizárólag a kamara tagjaira érvényes tarifák.

Magyar Telekom Nyrt. ajánlata magánszemélyek részére (csak ügyfélkapus bejelentkezést követően érhető el - frissítve 2017.11.23-án)

Magyar Telekom Nyrt. ajánlata társaságok részére (csak ügyfélkapus bejelentkezést követően érhető el - frissítve 2017.11.23-án)

A csatlakozás menete

Ha csatlakozni kíván a Telekom flottához, kérjük az alábbi adatlapot, valamint nyilatkozatot kitöltve juttassa el a petrucz.peter@t-systems.hu email címre
- Adatlap letöltése
- Nyilatkozat letöltése

Ahhoz, hogy a kamara igazolhassa az Ön tagságát a Telekom felé, kérjük, hogy az alábbi lapot kitöltve jutassa el a kamarába a hnoemi@mkvk.hu e-mail címre. Az adatlapot kamarába való beküldés előtt NEM kell aláírni, azt a Kamara aláírva postán visszajuttatja Önnek, hogy azt - már mindkét fél által aláírva - át tudja adni a Telekomos kapcsolattartónknak.

Igazolás letöltése - magánszemély csatlakozása esetén

Igazolás letöltése - cég csatlakozása esetén

Az összes, csatlakozáshoz szükséges egyéb dokumentumokat személyes egyeztetést követően küldi el a Telekom a csatlakozni kívánó tag részére email-en.

A mindenkori árlista az alábbi linken érhető el:

Aktuális árlista: http://www.uzletitelekom.hu/static/sw/file/KKV_arlista.pdf
Készülék leírások: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek

A Magyar Telekom ajánlatával, feltételeivel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kapcsolattartónktól, Petrucz Pétertől kaphat.

Elérhetőségei:

Petrucz Péter

értékesítési menedzser
T-Systems Magyarország Zrt.

Kis-és középvállalatok vertikális megoldások divízió
Kisvállalatok üzletág
1013 Budapest, Krisztina körút 55.

Mobil: +36 30 777 2971
E-Mail: petrucz.peter@t-systems.hu
www.t-systems.hu


 

Betöltés...
X