Kedvezményes üdülés a kamara tagjainak a Thermal Hotel Visegrádban

A könyvvizsgálók számára előnyös szolgáltatások felkutatása eredményeként újabb céggel bővült a kedvezményt nyújtó partnerek listája.

A Thermal Hotel Visegráddal (THV) kötött együttműködési megállapodás értelmében a szálloda vállalja, hogy Magyar Könyvvizsgáló Kamara fényképes tagsági igazolvánnyal igazolt tagjai számára a szállásdíjból, csomagárakból 10% engedményt biztosít egyéni foglalások esetén.

A szobaárban szereplő fürdő- és wellness részleg korlátlan használata érkezés napján 14:00-tól, elutazás napján 11:00-ig érvényes. Amennyiben ez időtartamon kívül kívánják igénybe venni a szálloda szolgáltatását, THV kedvezményes, bruttó 3 000 Ft / fő (felnőtt) áron biztosítja a belépést.

THV csak abban az esetben biztosítja a kamarai tagok részére a fentebb megadott kedvezményeket, ha a tag a foglalásokat közvetlenül a THV-val bonyolítja, harmadik fél (utazási ügynök, utazási iroda, rendezvényszervező stb.) bevonása nélkül. A kamarai tagnak a szobafoglalások alkalmával hivatkoznia kell a kamara és a THV közötti szerződésre és megrendeléséhez csatolnia kell a könyvvizsgálói igazolvány másolatát.

Szobafoglalás
Telefonszám: +36-26-801-910, -911, -915
E-mail cím: info@thv.hu

Árak
A Szállító által publikált aktuális árak a lekérések időpontjának megfelelően.

Fizetési feltételek
A kamarai tag által megrendelt szolgáltatások, a THV által megküldött visszaigazolásban feltüntetett fizetési feltételek alapján teljesítendők.

Lemondási és kötbér feltételek
A THV által megküldött ajánlat és a visszaigazolás alapján.

Érkezés napján a szobák 14:00-tól foglalhatók el, az elutazás napján 11:00 óráig állnak rendelkezésre. Az elutazás napján a szobákat lekésőbb 11:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben vendégek 11:00-ig nem hagyják el a szobát, THV 14:00-ig a napi szobaár 50%-át, 14:00 után pedig 100%-át jogosult pótdíjként felszámolni. Kérés szerint a szálloda foglaltságának függvényében a szobák késői elhagyását felár ellenében biztosítja, melynek mértéke külön megbeszélés tárgyát képzi. A csomagok elhelyezése céljából THV csomagszobát biztosít. Előre nem látható technikai akadályok felmerülése esetén THV az elhelyezés megváltoztatásának jogát fenntartja.

Betöltés...
X