Az Oktatási Bizottság hírei

Oktatási Bizottság közleménye a veszélyhelyzeti szünet után újrainduló vizsgákról
2020.06.16.

A hazai járványügyi helyzet kedvező alakulása, valamint a kijárási korlátozás megszüntetése lehetővé tette az okleveles könyvvizsgálói képzés vizsgáinak fokozatos újraindítását. A kamara – mint eddig is - maradéktalanul betartja a járványügyi előírásokat és a hatóságok vonatkozó útmutatásait. A kialakult helyzetben természetesen továbbra is elsődleges szempont a vizsgákban résztvevők biztonsága, egészségének védelme.

tovább...
Elérhetőek a térítésmentes e-learning tananyagok
2020.03.31.

Közlemény a téritésmentes távoktatás elindulásárólAz Oktatási Bizottság örömmel tájékoztatja a könyvvizsgáló kollégákat, hogy a mai naptól elérhetőek a térítésmentesen megtekinthető e-learning tananyagok.

Az e-learning előadások az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a kamara honlapján történő ügyfélkapus bejelentkezést követően, a szakmai továbbképzés e-learning menüpontjában a „Térítésmentes Távoktatás” felületre kattintva érhetőek el.

A Kamara az MKVK Oktatási Központ Kft. közreműködésével biztosít minden tagja számára idén is 8 kreditpont mértékben térítésmentesen elvégezhető tanfolyamokat.
A teljesített kreditpontok a tanfolyam lehallgatását követően azonnal jóváíródnak, és a saját adatoknál megtekinthetőek.

tovább...
Betöltés...
X