2020. évi minőség-ellenőrzési terv

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Minőségellenőrzési Bizottsága a Szervezeti és Működési Szabályzatának 26. pontja, valamint a minőségellenőrzési eljárási szabályzat (13) pontja alapján elkészítette és az alábbiak szerint nyilvánosságra hozza a 2020. évi minőségellenőrzési tervet.

COVID-19 figyelemfelhívás

Tisztelt Kolléga,

A 2020. évi minőség-ellenőrzés biztonságos lefolytatása érdekében az alábbi intézkedések figyelembevételére kérjük a Tisztelt Könyvvizsgáló Kollégákat:

A COVID 19 járvány terjedésének megelőzése, saját magunk és embertársaink védelme érdekében rendkívül fontos az alapvető higiénés szabályok betartása, ezért a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel, kérjük szíveskedjenek a következő óvintézkedéseket az ellenőrzés teljes időtartama alatt betartani

  • kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy vegyen részt az ellenőrzésben,
  • hozzon magával és viseljen arcmaszkot, melynek helyes használatával az esetleges fertőzés kockázata jelentősen csökkenthető,
  • ügyeljen a biztonságos távolságtartásra (1,5-2 méter),
  • az ellenőrzés helyszínén biztosítsa a személyi és a helyszíni higiéniát,
  • amennyiben az ellenőrzés megkezdése előtt a fertőzés tüneteit mutatja, akkor értesítse a kijelölt minőségellenőrt, továbbá  Faragó Enikőt, a farago.eniko@mkvk.hu email címen vagy a +36-30-760-7864-es telefonszámon.

Együttműködését ezúton is köszönjük!

Minőségellenőrzési Bizottság

  

Minőségellenőrzési terv

A közzétett táblázatban az ellenőrzésre kijelöltek neve mellett zöld pipa jelzi, hogy milyen típusú ellenőrzés (Egyedi, MER ) kerül lefolytatásra.

  

Név Tagszám Egyedi megbízás MER

Betöltés...
X